Chris Gyan Ziek

Chris Gyan Ziek: Christian Gyan heeft verklaard dat hij het goed doet in zijn carrière. De 43-jarige oud-voetballer reageert op de dinsdag binnengekomen berichten dat er geen reden is om ongerust te zijn.

Gyan heeft kanker en is ongeneeslijk ziek, staat dinsdag in een brief van Feyenoord-generaal Daglad. De club wil hem een ​​fatsoenlijk afscheid geven. Gyan verduidelijkt zijn rapportage de volgende dag.

‘Goedenavond, collega’s. Er is nieuws over mijn hachelijke situatie verspreid zonder mijn medeweten of goedkeuring “Hij deelde zijn gedachten op Facebook. Ondanks het feit dat ik al geruime tijd ziek ben, ben ik in goede gezondheid en loop ik geen gevaar om dood te gaan!

Chris Gyan Ziek
Chris Gyan Ziek

“Begrijp alsjeblieft dat er geen reden is tot paniek. Artsen hebben mijn respect, en zoals je weet, ben ik een man die vertrouwen uitstraalt. Als gevolg daarvan verwacht ik dat de situatie in de toekomst zal verbeteren. Wat lijkt te zijn onmogelijk vanuit menselijk standpunt wordt door God mogelijk gemaakt Bid alstublieft voor mij dat ik zal kunnen herstellen “Hij is een schrijver.

In de jaren 1997 tot 2007 droeg Gyan het Feyenoord-shirt. Hij maakte deel uit van het Rotterdamse team dat de UEFA Cup won. Gyan trok vervolgens de shirts aan van Excelsior, Turku, RoPS (Finland) en Wrexham daarna (Wales).

Gyan was jarenlang een sterspeler in het eerste elftal van Feyenoord, waardoor hij als kind Ghana moest verlaten. Gyan begon zijn professionele carrière bij Excelsior en speelde later voor de Finse clubs TPS Turku en RoPS Rovaniemi voordat hij bij Wrexham AFC in Wales kwam. Tussen 1998 en 2002 speelde hij als rechtsback in 23 interlands voor het nationale team van Ghana.

Chris Gyan Ziek
Chris Gyan Ziek

Gyan’s fortuin begon te verslechteren na zijn succesvolle professionele carrière, en hij kwam al snel in financiële problemen. Uiteindelijk vond hij werk in de Rotterdamse haven, en Feyenoord-fans verzamelden zich om ter ere van hem een ​​inzamelingsactie te lanceren. In 2017 werd gepubliceerd dat de autobiografie van Chris Gyan, getiteld “King: The Many Resurrections of Chris Gyan”, werd uitgebracht. Michel van Egmond was de auteur van het betreffende boek.

Gyan is nog steeds erg geliefd in Rotterdam, ondanks dat hij al een aantal jaar met pensioen is. Een generatie later, toen Feyenoord in 2002 Borussia Dortmund versloeg om de UEFA Cup te winnen, was de legendarische speler aanwezig om het te vieren.

Chris Gyan Ziek
Chris Gyan Ziek

Feyenoord wil graag een goed afscheid van Gyan regelen, aldus de administratief directeur van de club. Verder willen de Rotterdammers de familie bijstaan ​​in deze moeilijke tijden.

Feyenoord heeft een sterke emotionele band met oud-speler Chris Gyan. De 43-jarige Ghanees, die in 2002 de UEFA Cup won, is in de laatste fase van zijn ziekte. De Rotterdammers verwachten op respectvolle wijze afscheid te kunnen nemen van het immens geliefde culticoon.