Blogs

Cathelijne Blok Leeftijd

Cathelijne Blok Leeftijd: Cathelijne en Marije zijn quarantainevrienden (“Ik vrees dat onze ouders beginnen te denken dat we een stel zijn”, geeft Cathelijne toe) die een erg hectisch schema hebben.

Cathelijne en Marije zijn quarantainemaatjes. Onder andere Toon Blokfluit en Mats Zingt Guus, maar ook Nielson en Kraantje treden sinds vanochtend vroeg op in Vondelpark Live.

Naast deze activiteiten verkopen ze artikelen via een online gratis markt, eten en drinken ze uitsluitend oranje etenswaren (sinaasappelsmoothiekom, wortelsalade, zoete aardappel, sinaasappeltompoucen, hummus) en zingen ze vanavond met Orgel Joke in de Jägermeister-karaoke.

Cathelijne Blok Leeftijd
Cathelijne Blok Leeftijd

De familie Jervis – Spitzman heeft een ritueel ingesteld om op Koningsdag door het Vondelpark te slenteren, en ze willen dat jij meedoet. Dit is niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook voor beide moeders.

Er is echter veel te doen in de Wenslauerstraat: er zijn skippyball-wedstrijden, er is bingo en af ​​en toe toetert een van de vele kinderen op een scheepshoorn in de buurt.

Koningsdag wordt traditioneel voor de deur gevierd door de familie Tolman, die een wandeling maakt over de markt bij het NDSM-dok.

Cathelijne Blok Leeftijd
Cathelijne Blok Leeftijd

Het is voor Fransje dit jaar niet mogelijk om naar het strand te gaan, ze blijft dus in de tuin en op het hofje, dat toegankelijk is vanuit alle achtertuinen aan de Wieringerwaardstraat.

Omdat veel van de jongeren in de regio uit gezinnen komen die de ramadan in acht nemen, is er in de vroege ochtenduren als ze opstaan ​​niets te doen.

Cathelijne Blok Leeftijd
Cathelijne Blok Leeftijd

Hij heeft het geluk dat hij kan deelnemen aan activiteiten zoals trampolinespringen, stoepkrijtwerk en watertafelspelen in de tuin. Ze verwacht dat het een bijzonder gezellige dag gaat worden.

Grizz en Slim Kofi waren in het bezit van kaartjes voor het Koningsdagfestival. Ze wilden een terras vinden waar ze mensen konden kijken en de sfeer konden opsnuiven voordat ze erheen gingen.

Dit kan ook eenvoudig verholpen worden door een joint te roken en wat rode wijn te drinken. De buren plannen straks een feestje, dus het moet toch gezellig blijven.”

Cathelijne Blok Leeftijd

34 jaar oud

Cathelijne Blok Leeftijd

Write A Comment