Carry Knoops Leeftijd

Carry Knoops Leeftijd: Carry Knoops is 67 jaar en is in 1992 beëdigd als advocaat. Carry is getrouwd met de heer Geert-Jan Knoops, tevens schrijver. Carry Knoops-Hamburger werd in 1992 toegelaten tot de advocatuur.

Zij is bestuurder en managing partner bij Knoops’ Advocaten en is tevens werkzaam als juridisch medewerker bij het Internationaal Strafhof in Den Haag, waar zij woont en werkt.

Mevrouw Knoops’ Innocence Project, Miles 4 Justice Foundation en het lidmaatschapscomité van het European Innocence Network staan ​​allemaal onder haar leiding. Ze is ook mede-oprichter en directeur van het Knoops’ Innocence Project.

Carry Knoops Leeftijd
Carry Knoops Leeftijd

Daarnaast is mevrouw Knoops-Hamburger lid van de adviesraad van de Sunsglow Global Training in the Rule of Law, gevestigd in New York. Mevrouw Knoops-Hamburger heeft zich gespecialiseerd in nationaal en internationaal strafrecht en beschikt over een schat aan kennis en expertise op het gebied van toetsingsprocessen. Ze werkte eerder als co-counsel voor het Internationaal Straftribunaal voor Rwanda (ICTR) en het Speciaal Tribunaal voor Sierra Leone.

Carry Knoops Leeftijd
Carry Knoops Leeftijd

Knoops ‘Advocaten is haar bedrijf, zij is directeur en managing partner. Het is een advocatenpraktijk die op nationale en wereldwijde schaal hoogwaardige, klantgerichte diensten verleent aan cliënten.

Carry Knoops heeft voor verschillende organisaties gewerkt, waaronder als juridisch medewerker bij het Internationaal Strafhof in Den Haag, directeur van het Knoops’ Innocence Project, voorzitter van de Miles 4 Justice foundation en lid van de Membership Committee van het European Innocence Network. Ze is ook lid van de raad van bestuur van de Miles 4 Justice Foundation.

Carry Knoops Leeftijd
Carry Knoops Leeftijd

Carry Knoops-Hamburger (67) is een advocaat die geen trots wil zijn. Ze gelooft dat je al het geluk zult ontvangen dat op je pad komt. Zij en haar man, Geert-Jan Knoops, zijn betrokken bij een groot en controversieel bedrijf.

Carry Knoops Leeftijd

68 jaar oud

Carry Knoops Leeftijd