Blogs

Caroline Dulles Leeftijd

Caroline Dulles Leeftijd: Ook een jaar geleden maakte het stel bekend dat ze hun eerste kindje samen verwachten. Donna, onze dochter, is in september geboren. In december is ze onverwachts overleden. Een scheur in het middenrif van het meisje veroorzaakte problemen en ze stierf als gevolg.

“Het is nog steeds extreem dichtbij”, geeft Mol toe over het verdriet. “Iedereen reageert echter positief en ik krijg van iedereen cadeaus en kaarten, wat voor jou gunstig is.” De twee zijn de ouders van James, die bij hen is geboren. Zijn constante refrein is dat “Mama een baby in haar buik heeft.” Hoeveel ik er ook aan twijfel, ik heb vertrouwen in zijn vermogen om te begrijpen wat er wordt gecommuniceerd.”

Caroline Dulles Leeftijd
Caroline Dulles Leeftijd

Caroline kan het vreselijke visioen van haar dochter die in een groot ziekenhuisbed ligt nog steeds niet aan. Voor die tijd was de echtgenoot verplicht aanwezig te zijn bij de reanimatie om het verwerkingsproces goed te kunnen doorlopen.

“Pas toen ik de woorden ‘temperatuur 31,4’ hoorde, realiseerde ik me dat het voorbij was. Nadat ik gillend de gang in rende, realiseerde ik me dat mijn kind was overleden”, herinnert Caroline zich het tragische moment.

Caroline Dulles Leeftijd
Caroline Dulles Leeftijd

Jan en zijn verloofde Caroline verloren eind vorig jaar hun drie maanden oude dochtertje Donna, toen ze omkwam bij een auto-ongeluk. Er werd ontdekt dat het meisje een scheur in haar middenrif had.

Donna is overleden als gevolg van een scheur in haar middenrif. Haar longen, darmen en maag waren allemaal herschikt. Drie maanden nadat het leven van de baby was gered, was er geen hart meer om het te redden. Het zag er niet naar uit dat ze een kans had om te overleven.”

Caroline Dulles Leeftijd
Caroline Dulles Leeftijd

Jan laat het stel weten dat ze kort na de vreselijke ervaring nog een kind moeten krijgen. “Dat vond ik een prachtig gebaar van hem. Nooit eerder had hij zich zo hartstochtelijk uitgelaten. Tegelijkertijd was het een enorme uitdaging om na drieënhalve maand weer zwanger te zijn.”

Het stel verwacht nog een meisje en ze overwegen haar te noemen naar Donna, de oudere zus van het stel. “We zoeken geen opvolger voor Donna”, aldus de groepsleider. Hoewel ik nog een meisje verwacht, was Donna een uniek persoon die altijd onze oudste dochter zal blijven.”

Caroline Dulles Leeftijd

46 jaar