Blogs

Britte Lagcher Vriend

Britte Lagcher Vriend: Stefano Keizers zorgt voor controverse op televisie, maar thuis is de absurdistische cabaretier gewoon gouverneur Julius Samuel Meit. Hij is al enkele jaren samen met zijn vriendin Ellis Kat, die als curator in de kunstindustrie werkt, en de twee zijn nog steeds erg verliefd op elkaar.

Vanaf het begin van de show was Britte Lagcher niet erg bekend onder de Expeditie Robinson-kijkers, maar daar komt geleidelijk verandering in. De actrice heeft het helemaal gehaald tot het einde van het 21e seizoen van Expeditie Robinson, waar ze een van de laatste tien deelnemers is.

Britte Lagcher Vriend
Britte Lagcher Vriend

De Expeditie, die begon met 26 deelnemers en in augustus op televisie werd uitgezonden, was een groot succes. Inmiddels is een aantal bekende Nederlanders afgevallen, hetzij door medische redenen, domheid of gewoonweg pech.

Ondanks het feit dat het meer dan 20 dagen geleden is, sterven de sterkste spelers, met name Britte Lagcher, nog steeds van de honger op het Kroatische eiland. Met elke nieuwe aflevering wordt het programma boeiender en ontstaan ​​er steeds meer banden tussen de kandidaten en de presentator.

Zoals de toeschouwers goed weten, moeten de beroemdheden af ​​en toe genadeloos spelen om verder te komen in het survivalprogramma, maar Britte nam dit iets te serieus als het ging om haar eigen overleving. De acteurs en actrices van Expeditie Robinson zijn onbetrouwbaar! De acteurs en actrices in het programma hebben al een aantal vaardigheden die hen in de toekomst enorm zullen helpen.

Britte Lagcher Vriend
Britte Lagcher Vriend

Ze weten allemaal hoe ze een masker moeten opzetten en zijn bedreven in het bedriegen van anderen. Dat is precies het soort dingen dat deelnemers aan Expeditie Robinson kunnen doen om dichter bij de overwinning te komen. Ondanks dat Britte nog geen bekende actrice was onder de kijkers, heeft ze ontegensprekelijk aangetoond dat ze een groot potentieel heeft.

Wat niemand op de expeditie wist, is dat Britte bevriend is met een andere deelnemer, komiek René van Meurs, die ook op de expeditie was. Het blijkt dat Britte andere ideeën had over hoe ze samen de finale konden halen dan zij tweeën.

René werd zonder zijn medeweten uit de competitie gestemd. Jan van Halst zou zeggen: geniale meesterzet”, aldus de strip, die op het moment van de vraag ook heimelijk bezig was. Lagcher is vooral bekend van haar rol als actrice in een bekende televisieserie. De rol die ze vertolkte was dat van Xanna Vermeulen, een personage waarop ook niet volledig kan worden vertrouwd.

Is het mogelijk dat dit toeval is? Xanna is de zus van de hoofdpersoon, Nadine, en ze verbergt iets voor haar zus. Xanna had een seksuele ontmoeting gehad met de echtgenote van Nadine. De actrice moest iets hebben weggenomen van haar rol in Pleasure Girl als ze dat niet al deed.

Ondanks dat de serie enorm succesvol was op Videoland, werd deze na het derde seizoen stopgezet. Britte verscheen in elke aflevering van de serie, maar ze was nog steeds onbekend bij de meerderheid van de fans totdat ze verscheen in Expeditie Robinson.

Britte Lagcher Vriend
Britte Lagcher Vriend

Met haar arresterende acties heeft ze ongetwijfeld indruk gemaakt op de kijkers van het programma. Gelukkig bevestigde de actrice na de aflevering dat ze nog steeds bevriend is met René van Meurs door middel van een Instagram-kiekje.

Expeditie Robinson volgt kandidaat na kandidaat terwijl ze thuis discreet worden gespeeld, maar wie is het echte duivelse brein achter dit alles? Britte Lagher (32) kwam gisteravond niet over als het meest sympathieke expeditielid.