Britte Lagcher Lengte: Britte Lagcher (geboren op 5 juni 1989 in Hilversum, Nederland) is een Nederlandse actrice. Lagcher studeerde in 2012 af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie en was sindsdien te zien in een aantal televisieprogramma’s en films, waaronder Ramses, The Last of Us en The Last of Us.

Vier Meter, Van God Los, Prey en in 2015 waren een van de films waarin hij verscheen een belangrijke ondersteunende rol in het derde seizoen van Overspel. Lagcher verscheen in de Videoland-serie Suspects, die geheel zonder scenario werd opgenomen en in 2017 in première ging.

Britte Lagcher Lengte
Britte Lagcher Lengte

Later datzelfde jaar verscheen ze als Xanna, de halfzus van Nadine, in de televisieserie Girl of Pleasure. Britte is naast film en televisie ook regelmatig te zien in theaterproducties. Ze speelde met Orkater toen ze op school zat. Vanaf 2013 tot heden was ze te zien in een aantal projecten van Toneelschap Beumer en Drost.

In het najaar van 2018 speelde ze als Amber in de film All You Need Is Love, waarin ze lovende kritieken kreeg. Lagcher is een van de deelnemers aan het 21e seizoen van het RTL 4-programma Expeditie Robinson, dat in 2021 zal plaatsvinden.

Volgens actrice Britte Lagcher “wordt iedereen mooier als ze blij en trots zijn”, en “er is altijd een reden voor een grijns” (29). Ze heeft zo’n optimistische kijk op het leven dat ze elke ochtend met een lach op haar gezicht uit bed komt, ondanks het feit dat haar wekker op een gevaarlijk uur afgaat. Laat Britte enkele van haar tradities met u delen.

Behalve dat ik gehoorzaam ben, barst ik ook uit mijn voegen van enthousiasme. Vier keer per week naar de sportschool gaan, daar heb ik helemaal geen bezwaar tegen. Het geeft me iets om me aan vast te klampen als ik me down voel. Heb je brandende billen? Verrukkelijk. Meestal begin ik met een high-intensity interval training (HIIT) les, die mijn hartslag echt verhoogt.

Britte Lagcher Lengte
Britte Lagcher Lengte

Dan is er nog de kwestie van krachttraining. Ik kleed me in een oud hardlooppak om naar de sportschool te gaan om zo incognito mogelijk te blijven. Het kon me niets schelen hoe ik eruitzie. De eerste drie minuten razen mijn gedachten nog op alle plaatsen rond, maar daarna ben ik volledig gefocust op de training.

Binnen een kwartier ben ik roze, na een half uur lijk ik op een tomaat en daarna houd ik de roze knop nog een paar uur vast. Op dagen dat ik niet train, probeer ik zoveel mogelijk binnen te lopen.

Ik loop liever dan met de fiets of de tram. Ik heb vroeger veel gedanst en dat vind ik nog steeds leuk. Ik doe het met een groep jongens en meisjes, en we hebben ook onze eigen dansleraar.

Britte Lagcher Lengte
Britte Lagcher Lengte

In een “gemiddelde” klas voel ik me al snel een dertigjarige dame die toch bij de negentienjarigen wil zijn als het essentieel is om bij hen te horen.

In de winter neem ik ook een abonnement op een yoga-abonnementsservice. Hot yoga, dat ik beschouw als een vorm van overleven, helpt me om te ontspannen. Het is mogelijk om veel calorieën te consumeren na zoveel fysieke activiteit.

Britte Lagcher Lengte

bijna 5,3 meter

Britte Lagcher Lengte