Bram Krikke Lengte

Bram Krikke Lengte: Bram Krikke (geboren 12 augustus 1994 in Weesp, Nederland) is een Nederlandse radio-dj die werkt voor Qmusic. Krikke begon zijn professionele carrière als lid van het YouTube-kanaal De Knieperts. Dit gebeurde in samenwerking met zijn collega Robin Jansen.

Eerder dit jaar lanceerde hij zijn eigen YouTube-kanaal, Bramos. Zijn andere studies waren journalistiek en tijdens zijn studie werd hij benaderd voor een functie bij het jeugdtelevisieprogramma #First.

In november 2017 was hij te gast bij radiostation SLAM! Als hij in het radioprogramma Club Ondersteboven verschijnt, is hij de vaste sidekick van radio-dj Tom van der Weerd. Daarnaast maakte hij de show Bram in de buurt, die te zien is op de SLAM! YouTube-kanaal en heeft een reeks straatinterviews met elke week een nieuwe aflevering.

Bram Krikke Lengte
Bram Krikke Lengte

Begin 2019 selecteerden de landelijke media een videoclip waarin de radiowereld Krikke Roast te zien is. Ook presenteerde hij het programma Statements, waarin hij en zijn co-host Amber Delil wekelijks statements met een gast doornam. In de zomer van 2019 werd hij enkele avonden per week ingehuurd door RTL 4 om een ​​film te maken voor de serie Zomer met Art. Krikke nam ook deel aan De Slimste Mens, een afslankwedstrijd (zomer 2019).

Hij was de beste presteerder van de dag gedurende vier opeenvolgende afleveringen totdat hij werd uitgeschakeld in de vijfde aflevering. Daardoor bereikte hij de laatste week van het programma.

Op 23 juli verklaarde Krikke dat de SLAM! serie Bram in de buurt wordt stopgezet. Op 30 juli 2019 is de laatste aflevering van SLAM! werd uitgebracht op het YouTube-kanaal met dezelfde naam. In het najaar van 2019 verscheen hij weer even met de serie omdat de afdeling Verkoop van SLAM! had nog een zesdelige serie verkocht aan GoGo Entertainment.

Bram Krikke Lengte
Bram Krikke Lengte

Op 9 oktober 2019 verschijnt de televisieserie Injustice! van PowNed, waarin Krikke en Dennis Schouten mensen helpen onrecht te overwinnen, gaat in première op het CW-netwerk. In samenwerking met Tele2 lanceerde Krikke in december van dit jaar een nieuwe serie op zijn eigen YouTube-kanaal, Bram Krikke. Everything for the Follow is de naam van de serie in kwestie.

In april 2020 vestigde Krikke een nieuw nationaal record voor de meest gelikete foto op Instagram en brak daarmee het vorige record met een paar honderd likes. In september 2020 zullen Krikke en zijn co-host Tom van der Weerd! maakte de overstap van SLAM naar Qmusic, dat voorheen hun thuis was.

Op Instagram deelde hij een video waarin Krikke en Van der Weerd een parodie maken op het meest memorabele schaatsoptreden van Sven Kramer, dat door een andere gebruiker werd gepost.

Bram Krikke Lengte
Bram Krikke Lengte

Op 1 december 2020 debuteerde Krikke met zijn eigen kledingmerk onder de naam De Boekenclub, dat nu in de winkels en online verkrijgbaar is. In een aankondiging die op 13 oktober 2021 werd gedaan, werd bekend dat Krikke in seizoen zes van het televisieprogramma Maestro zal verschijnen.

Sinds 2018 deelt Krikke een woning met zijn vriendin.

Bram Krikke Lengte

5,8 voet