Bo De Munk Leeftijd

Bo De Munk Leeftijd
Bo De Munk Leeftijd

Bo De Munk Leeftijd: Het is duidelijk dat de muzikale vaardigheid van Bo de Munk aan haar is doorgegeven door haar vader, Danny de Munk. In Dance Dance Dance, het SBS6-programma waaraan meer bekende Nederlandse persoonlijkheden deelnemen, zijn wellicht veel bekende gezichten op het scherm te zien.

Sharon Doornson en Géza Weisz, het OG3ENE-trio en natuurlijk Danny en Bo de Munk zijn allemaal in de show verschenen. We weten niet of Bo de Munk de vocale capaciteiten heeft om als een echte musicalster op te treden, maar ze beschikt duidelijk over het nodige charisma en talent.

Bo De Munk Leeftijd
Bo De Munk Leeftijd

Danny de Munk staat al jaren bekend om zijn rollen in de Amsterdamse dramamusical Ciske de Rat. Hij was pas 12 jaar oud toen hij de hoofdrol verdiende in de speelfilm uit 1984, en de openingsmuziek, I Feel So Damned Alone, werd meteen een nummer één hit in de VS met een wereldwijd publiek.

Na nog een paar platen en hits kwam hij terecht in de muziekwereld, waar hij verschillende rollen speelde in verschillende films. Tussen 2007 en 2009 hernam hij zijn eerste rol in de musical Ciske de Rat, en het leek alsof de cirkel rond was na bijna 25 jaar in het vak. Terwijl dit gaande was, was hij getrouwd en had hij twee kinderen, waaronder Bo de Munk.

Bo De Munk Leeftijd
Bo De Munk Leeftijd

Bo de Munk is niet het enige kind van Danny dat op het Instagram-profiel van de Amsterdammer verschijnt, waarop een verzameling foto’s van zijn broers en zussen te zien is. Davy, die een jaar of twee jonger is dan zijn broer, ontvangt ook een deel van de uitstorting van vaders genegenheid via sociale media. De manier waarop Bo zichzelf op televisie en op haar eigen Instagram-pagina portretteert, wordt echter niet snel eentonig.

Als ze tien jaar geen relatie heeft gehad, komt ze mogelijk in aanmerking voor deelname aan het Bachelorette-programma, net als Gaby Blaaser in het verleden. De kans is groot dat het aantal aanmeldingen de verwachtingen overtreft. Dit is zeker niet de laatste keer dat we deze prachtige dame zien.

Danny en zijn vrouw Jenny zijn de ouders van twee kinderen. Bo, de dochter, en Davy, de zoon. Op zijn Instagram-account plaatst Danny vaak de leukste foto’s van zijn gezin, waaronder foto’s van hun kinderen!

Bo De Munk Leeftijd

Onze dochter Bo is nu 21 jaar en heeft zich ontwikkeld tot een prachtige jonge meid! Danny was dolblij en deelde een foto van haar op haar verjaardag. ‘Lieve Bo!! Het spijt me zeer!!
Verbazingwekkend hoe snel de tijd gaat…… Maar je blijft altijd mijn kleine meid, wat er ook gebeurt… Mijn eigen vlees en bloed, als het ware. Ik ben enorm trots op wie je bent en wat je bereikt. Nu je 21 bent, ben je een volwassen vrouw!!! Je bent gemaakt met liefde in gedachten. ‘Ik zal altijd van je houden!!!’

Dit seizoen van Dance Dance Dance, dat op vrijdag 27 september in première gaat op SBS6, zal een vader en dochter bevatten die samen strijden!

Bo De Munk Leeftijd

ze is bijna 23 tot 35 jaar oud